Thursday, 14 November 2013

MY G- DAY NOV 2013


MY G- DAY.
(ISTITADAT KONVOKESYEN UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KE 79)

Masa g-day aku , aku gemok giler. Xpenah aku capai berat badan sebegini. OMG. Apakah ???
mugkin sebab aku dok umah je, makan, tido, on9. Huhu. Sabo je la… serius aku xbnyak amek gmbar, sebab malu, nmpak gemok giler.

Then, aku terserempak gn seseorang. Dekat pulak tu dia tengok muke aku. Ade lah dlam 6saat dia tenung muke aku, habes la, semua kawah2 nmpak. Malu giler. -.-‘ serius !!!!!

Malam sebelum g day tu kiteorg 1 family g jalan2 I city, sebab hotel pon dah kat dlam tu, so jalan kaki je mearayap sekitar tu.. Snap2 gmbar pon xbnyak, semua xcntik. Geram giler. Mcam mane lah nak kurus.

Tu je kot nak cite. Selain, nyer, aku cerite melalui gmbar okay ;) tata pembace..

LOKASI : SHAH ALAM (I-city)

TARIKH KEJADIAN: 11/11/13 
Mule2 check in kat hotel ni

snap 1 gmbar kt dpn pintu bilik.hehe





bersiar2 di pokok lampu


kakak tgh tggu roti canai . kedai nasi kandar.




belum ready lagi nie. aku gn mak.









LOKASI : SHAH ALAM (Uitm dihatiku)

TARIKH KEJADIAN: 12/11/13 (sedap tarikh ni)

okay, aku paling gemuk di situ -.-'

bersame atin yg comel
bersame kakak






scroll digantikan dgn botol air. haha
suasane di luar dewan, setelah tmat sesi konvo. sgt huru hare


kawan baik aku di uitm. 
gmbar studio. org yg tukang amek gmbar, mcam xpndai je amek gmba -.-' geram giler
DATC pandangan dari tepi. 
dewan DATC pandangn dari tempat duduk atas

HADIAH DARI MAK DAN AYAH. HEHEHEHEHE :D






^^SEKIAN^^


4 comments:

  1. uwaa, bestnye convo >.< tak saba rasenye, haha. Hey, i'm Pka. Pljr UiTM Segamat, Sem 2 this 24th november :) course , computer science. doakan kite ye kak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. MRS. WORDY = HEHE.INSYAALLAH :D belaja lah rerajin..

      Delete
  2. mne ade nemok2..ok je tu :)
    besh la dpt bear besaq :)
    congrat dh grad :)

    btw,
    MG cari 500 follower nk buat GA sponsored by travel agency .come n support .tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks dear :D
      will be follower :)

      Delete