Skip to main content

PRODUK PANAS 2013

hai kawan-kawan :)
korang nak tahu tak, apa produk panas untuk tahun 2013 ni ? produk yang saya maksud kan adalah SUPRACOLOR FOUNDATION. by KRYOLAN.
asas makeup ini amat digemari oleh jurusolek makeup artis seperti malaysia, indonesia dan Germany. mak andam yang solek pengantin juga gemar menggunakan  SUPRACOLOR FOUNDATION untuk menyolek pengantin. ( patutlah pengantin kulit merela nampak cantik dan shining ^_^ )

KEISTIMEWAAN Supracolor Foundation by Kryolan (Germany) : 

♥ sesuai utk semua jenis kulit.
♥ pemakaian yg mudah hanya sapu d sluruh muka n ratakan s
♥ supra foundation tahan sehingga 8 jam.
♥ Memberi efek kulit muka yg licin.
♥ Menutup parut jerawat, jeragat & cela
♥ Amat jimat!! hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah.
♥ muka nampak Flawless sebab senang rata.
♥ Muka nampak seakan lilin.
♥ Bila ambil gambar pun, muka akan jadi FLAWLESS!!!
♥ Diformulasi khusus untuk foundation, bertekstur halus dan lembut,dan menjaga kulit senantiasa lembut dan tahan lama.

PRODUK PANAS INI, memang mahal. RM110 untuk pack 60gram. tapi kami ada membuat pack yang lebih kecil iaiitu 7 gram HANYA RM34. untuk pengetahuan anda, 7gram ini boleh tahan pakai hingga 2 bulan jika dipakai hari-hari. jika tak pakai hari-hari mungkin boleh bertahan 4 ke 5 bulan. SANGAT JIMAT.

saya sendiri telah mencubanya. memang berpuas hati. si dia pon prasan. dia PUJI saya semakin CANTIK. (OMG , happy sangat time tu, perempuan mana yang tak suka di puji kan, hehe) kawan-kawan pun cakap jerawat ,parut dah kurang. bila datang rumah saudara-mara, diaorang tengok kan je, mungkin tak percaya dengan perubahan saya. saya start menggunakan produk ini 11 mac 2013. saya pakai waktu nak pergi hang out je. klau pegi pasa malam ke, supermarket ke, tak pakai la sebab nanti orang kata over pulak bermakeup makeup bagai pegi pasa malam je kot. hehehe. tapi terserah kepada anda. 

apa lagi kawan-kawan jom la cuba. anda boleh order dari saya. HANYA RM34 anda akan nampak cantik dan dikagumi ramai. add kedai saya BULAN LEO SHOP di FACEBOOK
 https://www.facebook.com/bulan.syedibrahim?ref=tn_tnmn 

PM je, SAYA akan balas secepat yang mungkin ;)









^^HAPPY SHOPPING WITH BULAN LEO SHOP^^
^^THANK YOU DEAR^^


Comments

Popular posts from this blog

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH  GILE !!!!!


KAMI MENJUAL RAMEN SAMYANG HALAL... NAK BELI borong , runcit pon boleh...
sangat sedap... cuba sekali pasti nak lagi... pedas terangkat. tengah tido pon masih teringat ingat rasa dia...  admin sendiri dah ketagih. sedap sgt. masih xboleh move on.
1 BOX PROMOTION PRICE RM220 TERMASUK POST UNTUK SEMNANJUNG
harga pasaran lain RM230 -250
DISINI KAMI MENAWARKAN HARGA YANG LEBIH RENDAH. SIAP HARGA POSTAGE SEKALI. RM220 SAHAJA TERMASUK POST !!!!!
1 BOX ADE 8 BUNGKUS BESAR. 1 BUNGKUS BESAR ADE 5 PEKET. TOTAL 1 BOX 40 PEKET.
HARGA SANGAT BERBALOI, sesuai untuk pemborong..
dapatkan ramen samyang halal nie dgn HARGA OFFER... CEPAT SEBELUM OFFER TAMAT
HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL











HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL



PEMBEKAL DAN PENJUAL BIG TEDDY BEAR TERMURAH dipasaran !

buntu memikirkan hadiah untuk orang tersayang ?? ٩(×̯×)۶

●▽● KINI ANDA BOLEH HADIAHKAN ORANG TERSAYANG DENGAN TEDDY BEAR YG LEBIH BESAR DARI BADAN ANDA ●▽●

◕ ‿ ◕ mereka akan terkejut menerima hadiah yg BESAR dan COMEL itu dari depan pintu rumah mereka ◕ ‿ ◕

ini pluang anda untuk memilikinye secara pembelian online dari saya ☟
♥Harga MURAH! (Free Shipping)
♥High Quality Big Teddy Bear (Branded - Import dari Hong Kong)
♥Penghantaran PANTAS (Maksimum 3 hari)
♥MUDAH untuk membuat tempahan (Friendly User)

MUDAH, CEPAT, PANTAS, DAN MENJIMATKAN KOS 
DENGAN PENGHANTARAN TERUS KE PINTU RUMAH ANDA ◕ ‿ ◕



~KAMI MENJUAL 2 JENIS ANAK PATUNG~ 1. BIG TEDDY BEAR 2. HELLO KITTY
BIG TEDDY BEAR:



Saiz 1 Metre (RM140 INCLUDE POST)
 Saiz 1.2 Metre (RM150 INCLUDE POST) Saiz 1.6 Metre (RM240 INCLUDE POST) Saiz 2.0 Metre (RM350 INCLUDE POST) Saiz 3.0 Metre (PM FOR BEST PRICE)

Setiap saiz ada 3 warna unutk dipilih: WHITE DARK BROWN LIGHT BROWN

HELLO KITTY:




RM 120

Ada 2 warna: MERAH

RED POMEGRANATE WHITENING (CLEANSER & LOTION) MURAH

PRODUK RED POMEGRANATE WHITENING ADA DUA. IAITU CLEANSER DAN LOTION. UNTUK KESAN YANG BAIK, DISARAN MENGAMBIL KEDUA-DUA PRODUK.
♥ CLEANSER♥ :: RED POMEGRANATE Whitening Cleanser (Face & Body) adalah sabun pembersih tubuh dan boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan-bahan alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh secara kekal dalam pemakaian beberapa minggu. Dapatkan tubuh putih mulus seperti artis Korea. Dipakai dan saranan oleh Artis Korea Song He Gyo. :: KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER : -Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori -Dapat digunakan pada tubuh dan wajah -MEMUTIHKAN dengan sempurna -Mengencangkan -Menghilangkan pori-pori yang besar -Mengurangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh (punggung) :: RED POMEGRANATE CLEANSER, sejak dulu sudah jadi rahsia para artis Korea untuk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga boleh tampil putih, mulus, lembut dan berseri.Dipakai ketika mandi menggantikan sabun biasa, gosok…