Thursday, 1 November 2012

KEMBAR DiA =)


Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ...


pada suatu mlam,lpas beli mkanan kat anjung (cafe mkan kt kolej ak) aku jalan2 beriadah dgn teah, hsemate aku...jalan2 kteorg pon duduk, tgok owg2 maen futsal, men bdmntn kt bwah tu.. pas tu kat sebelah kteorg duduk ade sorag lelaki..budk tu kwan teah rupenyer..budak ladang part dy.. teah tego bdk tu, aku pon toleh la, tgok budk tu, alangkah terkejut nyer aku, muke budak tu SAMA dgn WAN...
TERBELIAK MATE AKU TERKEJOT, AKU INGAT KN WAN. rupenyer bkn,,lpas tu automatik ak mcj wan, ckap, aku jmpe kembar dy..haha.. pas tu balek tu, aku taye teah, ape FB bdk tu, n aku tros add dy.. aku tgok2 gmbr2 dy..sama mcm wan gaye dy..name budk tu saleh. bezenyer dy gn wan, pragai dy len sikit, wan xnk lyan ak sgt, tpi saleh nie dy yg tego dlu kt fb, hehe.time dy tego tu, dy post kt wall ak, dy taye, KENAL KE?? TIME TU AKU MEMANG LA TERKEJUT KN, HEPY AKU :) HEHE..start dr tu kteorg kwan, wlupon dy junior, tpi kteorg maen kau aku je. dy suke gler menyakat aku.ckap ak gmok, gndut. sngal je kn..then, lpas tu dy mtak nombo ak, sbb dy nk jmpe nk mtak movie..so aku bg je la kan...

saleh nie, pndek je org nyer...krus..klau wan tggi sikit..bntuk mke wan bulat sikit, muke saleh pnjag sikit..wan mlut dy kecik sikit, saleh besa skit dr dy.. bulu mate saleh lentik, wan x sgt ak rase la...
baru je ahad hri tu (28/10/2012) aku jmpe saleh, sbb dy nk pnjam buku2 sem 4 gn sem 5...1 beg ak bg dy bku. haha...kteorg jmpe kt tepi jlan.. dy naek kete viva wane itam..ak kncil silver.hehe tu je yg ade nk beli ferari xkeje lagi

kat bwah nie aku ade tnjuk kan gmba MEREKE BERDUA :))


*amek gmbar pegang hnfon ^^^^


*senyuman menawan^^^^


*masok tgan dlam kocek & pkai tai ^^^^


*duduk atas rmput, tgn kat lutut^^^^


*muke tercengang,comel ^^^^^


*baju berkolar putih^^^^^


*tgan pelok tubuh^^^^


*naek motor tnjuk peace (‾⌣‾)♉ ^^^^


*tersenyum pakai baju merah^^^^



*menggode sekali,terjatoh ♥ ^^^^


*helmet merah vs moto merah = memang minat merah budk 2 eko nie ^^^^


*berbaju hitam & jean biru , sempoi ^^^


*baju ladang ^^^^


*jam hitam,baju ladang, ape yg tergntong kt leher tu?? ^^^^



****SEKIAN**** ^_____^



No comments:

Post a Comment