Thursday, 29 November 2012

broken HEART


sedih sgt hari nie..tadi aku online fb, lepas tu bukak la wall dia, lepas tu, aku nmpak ade sorang pmpn post kt wall FB dia..nmpak mesre je, dari kate2 pmpn tu... aku CEMBURU sangat2...

patut la, dia xnak layan aku, dia suke kat pmpn laen... pmpn tu cantik sangat..
biaselah kan, lelaki suke pmpn yg cantik, yg kurus, x macam aku nie, da loa x cntik, gemok pulak tu,

xpe lah, semoge pmpn tu bole terima kau !!!
tapi aku rase ko betepuk sebelah tgn  je..

aku pasti, xde sape yg minat kau, yg suke kau, yg syg kau, yg cinte kau, sebagaimana aku minat kau, aku suke kau, aku syg kau, aku cinte kau...bermati matian da aku cuba amek hati kau, amek perhatian kau, tapi kau wat BODOH je gn aku..

kau cume pergunekan aku utk hal2 yg penting je. knpe kau x mntak tolog pmpn tu?? knape kau mtak tolog aku?? kalau susah baru cari aku kan??

lepas nie, kau hidup la gn pmpn tu.!!!

aku xnak mcj kau lg !! xnk call kau lg !! xnk amek tawu PASAL kau lg !! xnak TOlog kau lg !! Xnk waT APe2 Lg UTk kau !! Xnak SukE KT kau lg !! xnk jdi secret ADmire kau lg!!aku  Nak lUpekn KAU !!! 





SELAMAT TINGGAL . XDE LAGI ISTILAH 

SECRET ADMIRE UNTUK KAU !!!



saya dah penat nak kejar awak :(

maaf kan saya :(




2 comments: