Thursday, 4 October 2012

PEPERIKSAAN



Asalamualaikum kawan2…
Aku hari nie nak cerite sesuatu yg sangat menarik…
Capital w
3/10/2012 exam final subject extension. Aku msok lmbt sikit, sbb nk bace buku, masok2 je dewan, aku kene duduk depan sebab kat situ je yg kosog, so aku duduk je ar. Duduk punye duduk, sementara nak tunGgu org tu bagi arahan, tibe2 ade lah geng2 budak umah w nie masok, so ak aspect yg w pon akn msok gak, so aku tgok je pintu dewn tu, sekali diA pon muncul pakai naju hitam, matching gn bju kurug aku time tu, hehehe,,, dia msok dengan tersenyum sinis, tpi dia tak prasan aku, aku tgok je dia,AKU tesenyum2 mcam kerag busuk. Tibe2 dia ternmpak aku, mula2 dia x cam aku pon, pas tu dia pndag balek 2 kali, baru dia prasan tu aku, dia senyum. Time tu ape lagi, aku memag glabah anjing la, mcam nk gugur jantug aku sebab teruja sangat, sebelum pergi exam tu aku harap sangat dapat jumpe dia sebab dah lama x nmpak, aku rindu nak tgok dia sebenarnya..hehe.

Pas tu dia dah ke belakag nak duduK,aku pon dah xksah la kan, tgah lyan perasaan je, senyum sorag2 mcm org giler, tibe2 ade sorang laki dok kat meje sebelah aku tu memang kosong. Aku buat bodoh je ar.. 15 minit kemudian, peperiksaan pon bermule.. dalam hati aku tertanye2 sapeLAH yg DUDUK kat sebelah MEJA aku nie, sebab aku rase berdebar2. Dlam mase yg same, aku x tntu hala nak jwab pekse nie, dlam fikiran aku teringat kat dia je, ape la aku nie,, dah la soalan susah.

 Piker punye piker JAWAPAN, aku nak landing la kepale atas meje sambil teringat w tadi tu, aku pon try pndag mamat yg dok sebelah aku tadi tu, alangkah terkejut nya aku, rupa2 nya w yg dok situ. Aku cepat2 tros tgak kan kepale aku, x jadi dah nak landing. Masa aku Nak landing tu, dia macam malu2 jugak aku tgok muke dia, time tu sweet sangat, comel sangat dia…Mulut dia kecik jek,comel. hehehe..
Lepas dari tu, aku memang lah sangat2 tak tentu hala, perikse ntah ke mane, aku dah ke mane, aku rase aku sedang terapung di angkase,,aku memang x dapat jawab perikse time tu, tulisan aku pon dah jadi mcm cacing kerawet sbb menggigil.. nie semua kau pnye pasal la w..  nak ckap lagi, dia time tu selsema, sot set sot set hidug dia bunyi.haha. dia pakai kasot warne putih, jam bju wane hitamm..
nak cakap, tangan dia sexy la. Hehe. Suke3.. dia pon aku tgok x tntu hla, sekejap ke sana kejap ke sini..mungkin dia gelabah jugak.OMG.hahaha

Balek tu, aku mcj dia, ckap cm nie “aku x dpt jwb pekse td, ni semu sbb kau, ak lpe semu ap yg ak bce” dia x blas tau. Pas tu esok nyer kiteorg chat, dia pon ckp kata aku, yg dia pon xbole jwb sbb dok sblh aku.. haha. Aku ingat dia relek je, rupenyer gementar jugk dok sblh aku..  

OKEY, THAT ALL (PNJAG PLAK POST AKU KALI NIE, NIE SEMUA SBB TERUJE) J J J







2 comments: