Skip to main content

PEPERIKSAAN



Asalamualaikum kawan2…
Aku hari nie nak cerite sesuatu yg sangat menarik…
Capital w
3/10/2012 exam final subject extension. Aku msok lmbt sikit, sbb nk bace buku, masok2 je dewan, aku kene duduk depan sebab kat situ je yg kosog, so aku duduk je ar. Duduk punye duduk, sementara nak tunGgu org tu bagi arahan, tibe2 ade lah geng2 budak umah w nie masok, so ak aspect yg w pon akn msok gak, so aku tgok je pintu dewn tu, sekali diA pon muncul pakai naju hitam, matching gn bju kurug aku time tu, hehehe,,, dia msok dengan tersenyum sinis, tpi dia tak prasan aku, aku tgok je dia,AKU tesenyum2 mcam kerag busuk. Tibe2 dia ternmpak aku, mula2 dia x cam aku pon, pas tu dia pndag balek 2 kali, baru dia prasan tu aku, dia senyum. Time tu ape lagi, aku memag glabah anjing la, mcam nk gugur jantug aku sebab teruja sangat, sebelum pergi exam tu aku harap sangat dapat jumpe dia sebab dah lama x nmpak, aku rindu nak tgok dia sebenarnya..hehe.

Pas tu dia dah ke belakag nak duduK,aku pon dah xksah la kan, tgah lyan perasaan je, senyum sorag2 mcm org giler, tibe2 ade sorang laki dok kat meje sebelah aku tu memang kosong. Aku buat bodoh je ar.. 15 minit kemudian, peperiksaan pon bermule.. dalam hati aku tertanye2 sapeLAH yg DUDUK kat sebelah MEJA aku nie, sebab aku rase berdebar2. Dlam mase yg same, aku x tntu hala nak jwab pekse nie, dlam fikiran aku teringat kat dia je, ape la aku nie,, dah la soalan susah.

 Piker punye piker JAWAPAN, aku nak landing la kepale atas meje sambil teringat w tadi tu, aku pon try pndag mamat yg dok sebelah aku tadi tu, alangkah terkejut nya aku, rupa2 nya w yg dok situ. Aku cepat2 tros tgak kan kepale aku, x jadi dah nak landing. Masa aku Nak landing tu, dia macam malu2 jugak aku tgok muke dia, time tu sweet sangat, comel sangat dia…Mulut dia kecik jek,comel. hehehe..
Lepas dari tu, aku memang lah sangat2 tak tentu hala, perikse ntah ke mane, aku dah ke mane, aku rase aku sedang terapung di angkase,,aku memang x dapat jawab perikse time tu, tulisan aku pon dah jadi mcm cacing kerawet sbb menggigil.. nie semua kau pnye pasal la w..  nak ckap lagi, dia time tu selsema, sot set sot set hidug dia bunyi.haha. dia pakai kasot warne putih, jam bju wane hitamm..
nak cakap, tangan dia sexy la. Hehe. Suke3.. dia pon aku tgok x tntu hla, sekejap ke sana kejap ke sini..mungkin dia gelabah jugak.OMG.hahaha

Balek tu, aku mcj dia, ckap cm nie “aku x dpt jwb pekse td, ni semu sbb kau, ak lpe semu ap yg ak bce” dia x blas tau. Pas tu esok nyer kiteorg chat, dia pon ckp kata aku, yg dia pon xbole jwb sbb dok sblh aku.. haha. Aku ingat dia relek je, rupenyer gementar jugk dok sblh aku..  

OKEY, THAT ALL (PNJAG PLAK POST AKU KALI NIE, NIE SEMUA SBB TERUJE) J J J







Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH  GILE !!!!!


KAMI MENJUAL RAMEN SAMYANG HALAL... NAK BELI borong , runcit pon boleh...
sangat sedap... cuba sekali pasti nak lagi... pedas terangkat. tengah tido pon masih teringat ingat rasa dia...  admin sendiri dah ketagih. sedap sgt. masih xboleh move on.
1 BOX PROMOTION PRICE RM220 TERMASUK POST UNTUK SEMNANJUNG
harga pasaran lain RM230 -250
DISINI KAMI MENAWARKAN HARGA YANG LEBIH RENDAH. SIAP HARGA POSTAGE SEKALI. RM220 SAHAJA TERMASUK POST !!!!!
1 BOX ADE 8 BUNGKUS BESAR. 1 BUNGKUS BESAR ADE 5 PEKET. TOTAL 1 BOX 40 PEKET.
HARGA SANGAT BERBALOI, sesuai untuk pemborong..
dapatkan ramen samyang halal nie dgn HARGA OFFER... CEPAT SEBELUM OFFER TAMAT
HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL











HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL



PEMBEKAL DAN PENJUAL BIG TEDDY BEAR TERMURAH dipasaran !

buntu memikirkan hadiah untuk orang tersayang ?? ٩(×̯×)۶

●▽● KINI ANDA BOLEH HADIAHKAN ORANG TERSAYANG DENGAN TEDDY BEAR YG LEBIH BESAR DARI BADAN ANDA ●▽●

◕ ‿ ◕ mereka akan terkejut menerima hadiah yg BESAR dan COMEL itu dari depan pintu rumah mereka ◕ ‿ ◕

ini pluang anda untuk memilikinye secara pembelian online dari saya ☟
♥Harga MURAH! (Free Shipping)
♥High Quality Big Teddy Bear (Branded - Import dari Hong Kong)
♥Penghantaran PANTAS (Maksimum 3 hari)
♥MUDAH untuk membuat tempahan (Friendly User)

MUDAH, CEPAT, PANTAS, DAN MENJIMATKAN KOS 
DENGAN PENGHANTARAN TERUS KE PINTU RUMAH ANDA ◕ ‿ ◕



~KAMI MENJUAL 2 JENIS ANAK PATUNG~ 1. BIG TEDDY BEAR 2. HELLO KITTY
BIG TEDDY BEAR:



Saiz 1 Metre (RM140 INCLUDE POST)
 Saiz 1.2 Metre (RM150 INCLUDE POST) Saiz 1.6 Metre (RM240 INCLUDE POST) Saiz 2.0 Metre (RM350 INCLUDE POST) Saiz 3.0 Metre (PM FOR BEST PRICE)

Setiap saiz ada 3 warna unutk dipilih: WHITE DARK BROWN LIGHT BROWN

HELLO KITTY:




RM 120

Ada 2 warna: MERAH

RED POMEGRANATE WHITENING (CLEANSER & LOTION) MURAH

PRODUK RED POMEGRANATE WHITENING ADA DUA. IAITU CLEANSER DAN LOTION. UNTUK KESAN YANG BAIK, DISARAN MENGAMBIL KEDUA-DUA PRODUK.
♥ CLEANSER♥ :: RED POMEGRANATE Whitening Cleanser (Face & Body) adalah sabun pembersih tubuh dan boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan-bahan alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh secara kekal dalam pemakaian beberapa minggu. Dapatkan tubuh putih mulus seperti artis Korea. Dipakai dan saranan oleh Artis Korea Song He Gyo. :: KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER : -Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori -Dapat digunakan pada tubuh dan wajah -MEMUTIHKAN dengan sempurna -Mengencangkan -Menghilangkan pori-pori yang besar -Mengurangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh (punggung) :: RED POMEGRANATE CLEANSER, sejak dulu sudah jadi rahsia para artis Korea untuk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga boleh tampil putih, mulus, lembut dan berseri.Dipakai ketika mandi menggantikan sabun biasa, gosok…