Wednesday, 10 October 2012

AKU suKe dia YOUTUBE



Aku ada buat video UNTUK DIA J
Video tu aku wat mase habes exam farm management. Petang tu aku buat..hehe
Aku x respek pon akan bagi kat dia, saje buat suke2.. tapi tiba2 malam tu kiteorang chat2 kat fb cmpai kol 3 lebih, pas tu aku taye dia, boleh x kalau aku nak tpon ko, pas tu dia taye knpe, aku pon mals nak jawab, aku ckap la, xpela klau mcam tu. Pas tu berhenti chat kejap, sbb dia nak tgok cite avatar.. pas tu aku bg chat kat dia aku tanye :




Lepas tu lame jugak dlm 10 minit, dia diam, x reply chat pon.. (mungkin dia terkejut) haha
Pas tu dia ckap, ko nie gler la wat video cam tu, pas tu aku taye la, ko marah aku ke? Klau ko marah aku private kn nanti. Dia gelak.dia ckap x marah pon, dia nak tgok brape rmai org view. Haha.. gler je dia nie..aku dah malu, pas tu dlam sejam pas tu dia ajak tido..

Esok pagi xde ape2, tgari aku mcj dia taye pasal tmpt praktikel. Then, ptg tu kat facebook kecoh pasal video tu, abes semua kawan2 dia, budak kelas ak, bdak kelas dia dpat tawu dan dh tgok video tu, siap like gn komen kt situ. Aku da malu je kan. AKU PELIKgler sape yg sebarkan pasal tu. Aku taye wan sape yg bgtawu dia xnak jawab.

Abes aku kene bahan gan membe dia, terutamanyer YUN gn FIQ grr tu. Hohoho, pas tu kalau status tu semua kiteorg kene bahan je, malu siot. Aku risau je wan marah. Nseb bek la dia cool je. Hehehe..
Ok tu je nak cite hari nie. Kalau korag nak tgok, bole la view video tu, aku pon da xksah sgt, sbb rmai yg da tawu, muke aku nie dah tbal dah orang nak ckap aku nie xtawu malu ke, perigi cari timba ke , ape ke..haha. ok bye ! J





inilah video nyer.. :) SWEET xsaye?? hehe.. (kalau kecik sgt xjelas click link kat atas tu ea)






No comments:

Post a Comment