Skip to main content

AKU suKe dia YOUTUBE



Aku ada buat video UNTUK DIA J
Video tu aku wat mase habes exam farm management. Petang tu aku buat..hehe
Aku x respek pon akan bagi kat dia, saje buat suke2.. tapi tiba2 malam tu kiteorang chat2 kat fb cmpai kol 3 lebih, pas tu aku taye dia, boleh x kalau aku nak tpon ko, pas tu dia taye knpe, aku pon mals nak jawab, aku ckap la, xpela klau mcam tu. Pas tu berhenti chat kejap, sbb dia nak tgok cite avatar.. pas tu aku bg chat kat dia aku tanye :




Lepas tu lame jugak dlm 10 minit, dia diam, x reply chat pon.. (mungkin dia terkejut) haha
Pas tu dia ckap, ko nie gler la wat video cam tu, pas tu aku taye la, ko marah aku ke? Klau ko marah aku private kn nanti. Dia gelak.dia ckap x marah pon, dia nak tgok brape rmai org view. Haha.. gler je dia nie..aku dah malu, pas tu dlam sejam pas tu dia ajak tido..

Esok pagi xde ape2, tgari aku mcj dia taye pasal tmpt praktikel. Then, ptg tu kat facebook kecoh pasal video tu, abes semua kawan2 dia, budak kelas ak, bdak kelas dia dpat tawu dan dh tgok video tu, siap like gn komen kt situ. Aku da malu je kan. AKU PELIKgler sape yg sebarkan pasal tu. Aku taye wan sape yg bgtawu dia xnak jawab.

Abes aku kene bahan gan membe dia, terutamanyer YUN gn FIQ grr tu. Hohoho, pas tu kalau status tu semua kiteorg kene bahan je, malu siot. Aku risau je wan marah. Nseb bek la dia cool je. Hehehe..
Ok tu je nak cite hari nie. Kalau korag nak tgok, bole la view video tu, aku pon da xksah sgt, sbb rmai yg da tawu, muke aku nie dah tbal dah orang nak ckap aku nie xtawu malu ke, perigi cari timba ke , ape ke..haha. ok bye ! J





inilah video nyer.. :) SWEET xsaye?? hehe.. (kalau kecik sgt xjelas click link kat atas tu ea)






Comments

Popular posts from this blog

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH  GILE !!!!!


KAMI MENJUAL RAMEN SAMYANG HALAL... NAK BELI borong , runcit pon boleh...
sangat sedap... cuba sekali pasti nak lagi... pedas terangkat. tengah tido pon masih teringat ingat rasa dia...  admin sendiri dah ketagih. sedap sgt. masih xboleh move on.
1 BOX PROMOTION PRICE RM220 TERMASUK POST UNTUK SEMNANJUNG
harga pasaran lain RM230 -250
DISINI KAMI MENAWARKAN HARGA YANG LEBIH RENDAH. SIAP HARGA POSTAGE SEKALI. RM220 SAHAJA TERMASUK POST !!!!!
1 BOX ADE 8 BUNGKUS BESAR. 1 BUNGKUS BESAR ADE 5 PEKET. TOTAL 1 BOX 40 PEKET.
HARGA SANGAT BERBALOI, sesuai untuk pemborong..
dapatkan ramen samyang halal nie dgn HARGA OFFER... CEPAT SEBELUM OFFER TAMAT
HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL











HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL



PEMBEKAL DAN PENJUAL BIG TEDDY BEAR TERMURAH dipasaran !

buntu memikirkan hadiah untuk orang tersayang ?? ٩(×̯×)۶

●▽● KINI ANDA BOLEH HADIAHKAN ORANG TERSAYANG DENGAN TEDDY BEAR YG LEBIH BESAR DARI BADAN ANDA ●▽●

◕ ‿ ◕ mereka akan terkejut menerima hadiah yg BESAR dan COMEL itu dari depan pintu rumah mereka ◕ ‿ ◕

ini pluang anda untuk memilikinye secara pembelian online dari saya ☟
♥Harga MURAH! (Free Shipping)
♥High Quality Big Teddy Bear (Branded - Import dari Hong Kong)
♥Penghantaran PANTAS (Maksimum 3 hari)
♥MUDAH untuk membuat tempahan (Friendly User)

MUDAH, CEPAT, PANTAS, DAN MENJIMATKAN KOS 
DENGAN PENGHANTARAN TERUS KE PINTU RUMAH ANDA ◕ ‿ ◕



~KAMI MENJUAL 2 JENIS ANAK PATUNG~ 1. BIG TEDDY BEAR 2. HELLO KITTY
BIG TEDDY BEAR:



Saiz 1 Metre (RM140 INCLUDE POST)
 Saiz 1.2 Metre (RM150 INCLUDE POST) Saiz 1.6 Metre (RM240 INCLUDE POST) Saiz 2.0 Metre (RM350 INCLUDE POST) Saiz 3.0 Metre (PM FOR BEST PRICE)

Setiap saiz ada 3 warna unutk dipilih: WHITE DARK BROWN LIGHT BROWN

HELLO KITTY:




RM 120

Ada 2 warna: MERAH

RED POMEGRANATE WHITENING (CLEANSER & LOTION) MURAH

PRODUK RED POMEGRANATE WHITENING ADA DUA. IAITU CLEANSER DAN LOTION. UNTUK KESAN YANG BAIK, DISARAN MENGAMBIL KEDUA-DUA PRODUK.
♥ CLEANSER♥ :: RED POMEGRANATE Whitening Cleanser (Face & Body) adalah sabun pembersih tubuh dan boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan-bahan alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh secara kekal dalam pemakaian beberapa minggu. Dapatkan tubuh putih mulus seperti artis Korea. Dipakai dan saranan oleh Artis Korea Song He Gyo. :: KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER : -Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori -Dapat digunakan pada tubuh dan wajah -MEMUTIHKAN dengan sempurna -Mengencangkan -Menghilangkan pori-pori yang besar -Mengurangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh (punggung) :: RED POMEGRANATE CLEANSER, sejak dulu sudah jadi rahsia para artis Korea untuk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga boleh tampil putih, mulus, lembut dan berseri.Dipakai ketika mandi menggantikan sabun biasa, gosok…