Tuesday, 11 September 2012

member aku


mahariff izwan.
malam nie, aku nak cerita pasal kawan aku yang bernama mahariff izwan. ( x tawu bin sape) hehe.
dulu dia di kenali sebagai ayarm arexseixx. dia suke nama tu. aku pon  dah lupa ape pasal owang2 pangil dia ayam. tapi dulu dia penah cite kat aku.
erm, dia nie baek orang nyer. tapi sedikit nakal. orang nyer peramah. suke bebual. sangat friendly. kalu taip mcj tu, msti panjang2. hehe... mesti ade sahaja cerite nyer. aku suke dengar. dia minat bola, dan semangat kelantan yang kuat. aku suke sikap dia yang tu. sangat unik. orang nyer comel, ade sepasang mate yg lawa dan muke yang manis.
tapi anda2 yang bace nie jangan plak pikir aku nie ade ape2 ea gan dia. aku dan dia just friend only. hehe... :)) memang hepy berkawan gn dia, sgt spoting la.. satu je masalah kiteorg, sb x tawu nak pangil ape. kiteorg x pgl kau aku. kiteorg xtentu. kejap pgl bro, jap pngl anda, kamu. ayam,. aku po pneng da kekadang. hahaha

kesimpulan nyer disini, "DIA MEMANG KAWAN YANG BEST HABES" hehe. ok. bye !




No comments:

Post a Comment