Monday, 10 September 2012

malam hitam

hari nie kiteorang pakai baju matching...hehehe.. nak tawu warne ape x?? warne hitam je sebenar nyer. ahahaha. memang lo senang matching kan, sbb mostly lelaki memang suke pkai baaju warne hitam. aku dah hafal dah ape baju yang dia pakai. baju wane hitam, merah, bju tshirt ladag, gn kemeje petak2. selalu nmpak pkai warne merah gan hitam la..

masa balek test tu, aku send mcj kat dia :

"TAK SEMUA ORANG YANG KITE INGAT AKAN INGAT KAT KITE, DAN TAK SEMUA ORANG YANG KITE RINDU AKAN RINDU KAT KITE"

**sebnrnyer ak punye blog nie x same gn blog2 owg yg laen. sb blog ak nie, cume cerite ape yg ade kat dlam hati aku, bile terase nak tulis ak akn tulis. post nyer pndek, x macam orang2 yg aen. so memag x de la org yg tertarik nk jenguk blog nie.. hehe, sebab tu la ak beranie luah kan perasan kat cnie. ok. itu sahaje. sekian  :)

2 comments: