Friday, 28 September 2012

with someone :



28/09/2012
Lagi seorang lelaki meluahkan perasaan dia kat aku selepas capital A. lg satu capital A dtg meluahkan rase.
Kiteorg kuar makan kt kfc pilah mlam tadi. Sebab dia beria ajak aku kuar, so, aku setuju je lah. Aku sorang, dia pon sorang. Time tu hujan gerimis, kteorg jlan kaki ke kfc, moto dia parking kat pilah street. Aku memang segan sebab x biase kuar makan gan lelaki, lagi pon aku baru kenal dia berape hari.
Masa tengah makan kiteorg borak2 lah. Dia cite sikit pasal diri dia dulu2, fmily dia semua..dia makan x banyak, x habis ayam seketul, cheesy wedges pon dia mkan x abes. Air pon x abes. Aku plak yg minum air dia. Haha..
Pas tu kiteorg pon ondway blek, dia isap rkok, ak memag x ksah sgt la kan,,, pas tu tibe lah kat wakaf tepi busten tu, kiteorg dok situ, sbb aku nk tggu bas uitm kat situ, tengah duduk2, tibe2 dia cakap,

 aku sebenarnya ada benda nak cakap gan ko, mase dia cakap macam tu aku dah cuak wei..
Lambat jugak dia nak bukak mulut, aku dah tuka topic, pas tu dia bukak rokok, isap rok lagi, dia dok jauh sikit gan aku, dia diam je, bape minit pas tu dia dtg balek kat aku, dia ckap :

"aku ade bende nie nak ckap gan ko, sebenarnyer aku suke kat ko, aku da lame simpan perasaan kat ko, cume aku xde pluang je nak ckap gan ko..aku harap ko boleh pertimbangakan, aku nak kite jadi lebih dari kawan, bukan sekadar kwan biase" (lbih kurag gitu la, tpi pnjag lagi penerangan dia)

Pergh, mase dia kap mcam tu, aku mcam xpacaye, aku x tawu nak ckap ape. Aku snyum je diam terpaku.buat2 relaxx. Rupe2 nyer dari sem 2 dia da minat kat aku, skrg da sem 5 aku da nak abes baru dia bgtawu.dia budak ladang jugak same part gan aku, cuma class je lain.erm...tapi xtawu la kan dia iklas ke x..
Ok.bye.




2 comments: