Skip to main content

with someone :



28/09/2012
Lagi seorang lelaki meluahkan perasaan dia kat aku selepas capital A. lg satu capital A dtg meluahkan rase.
Kiteorg kuar makan kt kfc pilah mlam tadi. Sebab dia beria ajak aku kuar, so, aku setuju je lah. Aku sorang, dia pon sorang. Time tu hujan gerimis, kteorg jlan kaki ke kfc, moto dia parking kat pilah street. Aku memang segan sebab x biase kuar makan gan lelaki, lagi pon aku baru kenal dia berape hari.
Masa tengah makan kiteorg borak2 lah. Dia cite sikit pasal diri dia dulu2, fmily dia semua..dia makan x banyak, x habis ayam seketul, cheesy wedges pon dia mkan x abes. Air pon x abes. Aku plak yg minum air dia. Haha..
Pas tu kiteorg pon ondway blek, dia isap rkok, ak memag x ksah sgt la kan,,, pas tu tibe lah kat wakaf tepi busten tu, kiteorg dok situ, sbb aku nk tggu bas uitm kat situ, tengah duduk2, tibe2 dia cakap,

 aku sebenarnya ada benda nak cakap gan ko, mase dia cakap macam tu aku dah cuak wei..
Lambat jugak dia nak bukak mulut, aku dah tuka topic, pas tu dia bukak rokok, isap rok lagi, dia dok jauh sikit gan aku, dia diam je, bape minit pas tu dia dtg balek kat aku, dia ckap :

"aku ade bende nie nak ckap gan ko, sebenarnyer aku suke kat ko, aku da lame simpan perasaan kat ko, cume aku xde pluang je nak ckap gan ko..aku harap ko boleh pertimbangakan, aku nak kite jadi lebih dari kawan, bukan sekadar kwan biase" (lbih kurag gitu la, tpi pnjag lagi penerangan dia)

Pergh, mase dia kap mcam tu, aku mcam xpacaye, aku x tawu nak ckap ape. Aku snyum je diam terpaku.buat2 relaxx. Rupe2 nyer dari sem 2 dia da minat kat aku, skrg da sem 5 aku da nak abes baru dia bgtawu.dia budak ladang jugak same part gan aku, cuma class je lain.erm...tapi xtawu la kan dia iklas ke x..
Ok.bye.




Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH  GILE !!!!!


KAMI MENJUAL RAMEN SAMYANG HALAL... NAK BELI borong , runcit pon boleh...
sangat sedap... cuba sekali pasti nak lagi... pedas terangkat. tengah tido pon masih teringat ingat rasa dia...  admin sendiri dah ketagih. sedap sgt. masih xboleh move on.
1 BOX PROMOTION PRICE RM220 TERMASUK POST UNTUK SEMNANJUNG
harga pasaran lain RM230 -250
DISINI KAMI MENAWARKAN HARGA YANG LEBIH RENDAH. SIAP HARGA POSTAGE SEKALI. RM220 SAHAJA TERMASUK POST !!!!!
1 BOX ADE 8 BUNGKUS BESAR. 1 BUNGKUS BESAR ADE 5 PEKET. TOTAL 1 BOX 40 PEKET.
HARGA SANGAT BERBALOI, sesuai untuk pemborong..
dapatkan ramen samyang halal nie dgn HARGA OFFER... CEPAT SEBELUM OFFER TAMAT
HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL











HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL



PEMBEKAL DAN PENJUAL BIG TEDDY BEAR TERMURAH dipasaran !

buntu memikirkan hadiah untuk orang tersayang ?? ٩(×̯×)۶

●▽● KINI ANDA BOLEH HADIAHKAN ORANG TERSAYANG DENGAN TEDDY BEAR YG LEBIH BESAR DARI BADAN ANDA ●▽●

◕ ‿ ◕ mereka akan terkejut menerima hadiah yg BESAR dan COMEL itu dari depan pintu rumah mereka ◕ ‿ ◕

ini pluang anda untuk memilikinye secara pembelian online dari saya ☟
♥Harga MURAH! (Free Shipping)
♥High Quality Big Teddy Bear (Branded - Import dari Hong Kong)
♥Penghantaran PANTAS (Maksimum 3 hari)
♥MUDAH untuk membuat tempahan (Friendly User)

MUDAH, CEPAT, PANTAS, DAN MENJIMATKAN KOS 
DENGAN PENGHANTARAN TERUS KE PINTU RUMAH ANDA ◕ ‿ ◕



~KAMI MENJUAL 2 JENIS ANAK PATUNG~ 1. BIG TEDDY BEAR 2. HELLO KITTY
BIG TEDDY BEAR:



Saiz 1 Metre (RM140 INCLUDE POST)
 Saiz 1.2 Metre (RM150 INCLUDE POST) Saiz 1.6 Metre (RM240 INCLUDE POST) Saiz 2.0 Metre (RM350 INCLUDE POST) Saiz 3.0 Metre (PM FOR BEST PRICE)

Setiap saiz ada 3 warna unutk dipilih: WHITE DARK BROWN LIGHT BROWN

HELLO KITTY:




RM 120

Ada 2 warna: MERAH

RED POMEGRANATE WHITENING (CLEANSER & LOTION) MURAH

PRODUK RED POMEGRANATE WHITENING ADA DUA. IAITU CLEANSER DAN LOTION. UNTUK KESAN YANG BAIK, DISARAN MENGAMBIL KEDUA-DUA PRODUK.
♥ CLEANSER♥ :: RED POMEGRANATE Whitening Cleanser (Face & Body) adalah sabun pembersih tubuh dan boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan-bahan alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh secara kekal dalam pemakaian beberapa minggu. Dapatkan tubuh putih mulus seperti artis Korea. Dipakai dan saranan oleh Artis Korea Song He Gyo. :: KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER : -Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori -Dapat digunakan pada tubuh dan wajah -MEMUTIHKAN dengan sempurna -Mengencangkan -Menghilangkan pori-pori yang besar -Mengurangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh (punggung) :: RED POMEGRANATE CLEANSER, sejak dulu sudah jadi rahsia para artis Korea untuk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga boleh tampil putih, mulus, lembut dan berseri.Dipakai ketika mandi menggantikan sabun biasa, gosok…