Saturday, 22 September 2012

akU GiLerRr



Aku tak boleh lah, setiap kali aku ingat kat dia mesti aku nak senyum sorang2, macam orang giler. Hari nie aku chat gan dia 2 jam lbih nk ke 3 jam jugak. Hehe. Sangat hepy. Sepanjang chat aku senyum je, tergelak sesorang, padahal mcj nyer x lawak pon.. tapi disebabkan dia aku gelak.. paling aku x bole tahan, dia boleh bahan aku mcam nie, “bole, jom la, tpi jgn naek moto aku, nanti pancit plak.” Aku paling nak gelak gan peril tu.. hahahahaha selalu ak je yg suke bahan diA kurus, tadi amek , pdan muke aku. Aku dah segan dah lepas tu. Haha. NAK KURUS lah macam nie.. hehehe. Semalam test marketing same clas gan dia plak tu. Malu siot. Aku. Mintak2 dia x prasan aku. Tapi aku besa, mesti lah dia nmpak aku. Esok ahad pon ada test, mintak2 aku nmpak dia, tapi mintak2 dia x nmpak aku. Hehe. (malu)… miss u kawan… lepas nie msti kite x jmpe dah kn. Msti kite dah x contact kan... Klau chat kt fb, time cuti nti msti ko jarang online, tinggal la aku sorang2 kan…erm…
I HOPE, I CAN FORGET ABOUT YOU CAPITAL W L




No comments:

Post a Comment