Skip to main content

cinte pertameku~~~~


Assalamualaikum…
Di malam yg sepi, gelap lagi romantic nie, sy nak berkongsi cerite tentang seseorang… nak bercerite tentang insan yang pertama.. seseorang yg mengajar saya tentag erti cinte pertama. Klau anda dgr, mcam x percaye kan?? Sy masih ingt kat cinte pertama saya yang amat indah bagi sy. Kami berkenalan secara x sengaje, masa tu sy form 2, baru dpt hndphone ayah bg konon2 untuk hdiah bufday. Masa mule2 dpt fon, mmg xde kwan, jakon sgt..tetibe ade seseorg yg slah nombo, tpon sy.. sejak hari tu sy knal, dan berkwan dgn nyer..kami kenal 23/07/2006. Kemudian kami coule 25/07/2006. dia org mersing, dia tua 2 taon dari sy…di Saat dia melamar sy utk jdi gf dia, sy rase sgt x pecaye. Biaselah budk bru blajar…hehe.Lpas sy terime lmaran dia tu, sy rase cam terapung2 diangkase, x sangke yg sy dah ad yg punye...hari2 lah kteorg mcj, sehari makin syg, pelbagai liku diharungi.
Kami hidup bahagie, walopon bercinte jarak jauh. Dan TAK PERNAH bersua muke. Nk anta MMS pon, mase tu x de nfon canggih, so kami pon pos gmba gune surat.. so sweet kn? (^__^) Dia pon anta gmba kt sy. Gembire sgt time tu.
TAPI…………………………..Rupe2 nyer, dalam diam kwan sy yg bernama “A __ U” telah pon melihat gmba BOYFRIEND saye sendiri, SEBELOM SAYE, sbb ape? Sbb kwn sy nie ade nfon canggih ckit, leh MMS, rupe2 nyer kwan sy tu khianati sy..kecewe sgt time tu..BAYANGKAN PERASAAN SAYE.. . Kawan mkan kwan pon berlaku.tpi sy saBaR, dan pertahankan cinte kami dan lepas tu dah baek semule. Memaafkan adlah jlan yg pling baek kan??   sbb saye BETOL2 SAYANG DAN CINTEKAN DIA. Saye pon yakin, yg die pon SAYANG kan sy..Sy pon memberi peluang untuk nyer berubah…
Masa demi masa berlalu,Kami dah pon menjalinkan cinte jarak jauh selama setahun 6 bulan..banyk sgt kenangan manis bersamenyer, walaupon kami x pernah jumpe..kami saling mempercayai, dan telefon la yg menghubungkan kami..
Pade suatu masa, yg sy x sangka, yg hubungan kami akan berakhir dgn buruknyer (~__~) anda semua  nak tawu x knpe kami putus?? Erm……….Ade satu TRAGEDI yg menimpe diri saye…bukn khendak sy utk memutuskan hbungan itu.. saye sgt menyesal dgn TRAGEDI itu.. sy masih syg kan dia, saye xnak berpisah gan dia, tapi tanpe saye sedari, sy menelefonnyer, lalu menyatakan kata putus…………………………tanpa berkata ape2,sgt sedih gler2 cmpai skrg pon ade terase danrase  menyesal itu tetap ade, xsanggup rasenyer utk cerite kan skrg…BERSAMBUNG NEXT POST ye.bye (T__T)

Comments

Popular posts from this blog

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH

BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH  GILE !!!!!


KAMI MENJUAL RAMEN SAMYANG HALAL... NAK BELI borong , runcit pon boleh...
sangat sedap... cuba sekali pasti nak lagi... pedas terangkat. tengah tido pon masih teringat ingat rasa dia...  admin sendiri dah ketagih. sedap sgt. masih xboleh move on.
1 BOX PROMOTION PRICE RM220 TERMASUK POST UNTUK SEMNANJUNG
harga pasaran lain RM230 -250
DISINI KAMI MENAWARKAN HARGA YANG LEBIH RENDAH. SIAP HARGA POSTAGE SEKALI. RM220 SAHAJA TERMASUK POST !!!!!
1 BOX ADE 8 BUNGKUS BESAR. 1 BUNGKUS BESAR ADE 5 PEKET. TOTAL 1 BOX 40 PEKET.
HARGA SANGAT BERBALOI, sesuai untuk pemborong..
dapatkan ramen samyang halal nie dgn HARGA OFFER... CEPAT SEBELUM OFFER TAMAT
HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL











HUBUNGI SAYA 0137451703 (WHATSAPP/WECHAT/MCJ) NO CALL



PEMBEKAL DAN PENJUAL BIG TEDDY BEAR TERMURAH dipasaran !

buntu memikirkan hadiah untuk orang tersayang ?? ٩(×̯×)۶

●▽● KINI ANDA BOLEH HADIAHKAN ORANG TERSAYANG DENGAN TEDDY BEAR YG LEBIH BESAR DARI BADAN ANDA ●▽●

◕ ‿ ◕ mereka akan terkejut menerima hadiah yg BESAR dan COMEL itu dari depan pintu rumah mereka ◕ ‿ ◕

ini pluang anda untuk memilikinye secara pembelian online dari saya ☟
♥Harga MURAH! (Free Shipping)
♥High Quality Big Teddy Bear (Branded - Import dari Hong Kong)
♥Penghantaran PANTAS (Maksimum 3 hari)
♥MUDAH untuk membuat tempahan (Friendly User)

MUDAH, CEPAT, PANTAS, DAN MENJIMATKAN KOS 
DENGAN PENGHANTARAN TERUS KE PINTU RUMAH ANDA ◕ ‿ ◕



~KAMI MENJUAL 2 JENIS ANAK PATUNG~ 1. BIG TEDDY BEAR 2. HELLO KITTY
BIG TEDDY BEAR:



Saiz 1 Metre (RM140 INCLUDE POST)
 Saiz 1.2 Metre (RM150 INCLUDE POST) Saiz 1.6 Metre (RM240 INCLUDE POST) Saiz 2.0 Metre (RM350 INCLUDE POST) Saiz 3.0 Metre (PM FOR BEST PRICE)

Setiap saiz ada 3 warna unutk dipilih: WHITE DARK BROWN LIGHT BROWN

HELLO KITTY:




RM 120

Ada 2 warna: MERAH

RED POMEGRANATE WHITENING (CLEANSER & LOTION) MURAH

PRODUK RED POMEGRANATE WHITENING ADA DUA. IAITU CLEANSER DAN LOTION. UNTUK KESAN YANG BAIK, DISARAN MENGAMBIL KEDUA-DUA PRODUK.
♥ CLEANSER♥ :: RED POMEGRANATE Whitening Cleanser (Face & Body) adalah sabun pembersih tubuh dan boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan-bahan alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh secara kekal dalam pemakaian beberapa minggu. Dapatkan tubuh putih mulus seperti artis Korea. Dipakai dan saranan oleh Artis Korea Song He Gyo. :: KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER : -Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori -Dapat digunakan pada tubuh dan wajah -MEMUTIHKAN dengan sempurna -Mengencangkan -Menghilangkan pori-pori yang besar -Mengurangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh (punggung) :: RED POMEGRANATE CLEANSER, sejak dulu sudah jadi rahsia para artis Korea untuk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga boleh tampil putih, mulus, lembut dan berseri.Dipakai ketika mandi menggantikan sabun biasa, gosok…